A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Aktualitások: INDIVIDUAL AUTO DESIGN üléshuzatVissza

Örömmel számolunk be arról, hogy újabb termék, az ÜLÉSHUZAT került fel szolgáltatásaink listájára. Hogy miért nagy betűkkel írom? Kiderül az alábbiakból.

“A kiváló minőségű és milliméter pontos, a MAD SR, s.r.o. által gyártott INDIVIDUAL AUTO DESIGN márkájú üléshuzatok, közel 30 év tapasztalatain és a folyamatos fejlesztési munkán alapulnak.

Kínálatunk egyedülállóan ötvözi a legkorszerűbb digitalizál technikát és szakértő munkatársaink precíz kézimunkáját.

Az 1991 óta piacvezető gyártó megközelítőleg 6.500 szabásmintával rendelkezik. Nincs olyan autó márka és típus, amihez ne tudnának üléshuzatot készíteni.

A felhasznált anyagok, szabásminták, hímzések stb. tekintetében a választék annyira széleskörű, hogy biztosan megtalálod közte a neked tetsző és az autódhoz legjobban illő üléshuzat kombinációt!

Az autóipari textil, a megtévesztésig bőrhatású és a valóban prémium Alcantara anyagok, mind megtalálhatóak a gyártási palettán!

Az árak is tükrözik, hogy ezek az üléshuzatok nem csak anyagukban és kivitelezésükben hordják magukon a prémium kategória jegyeit.

Nem, egy áruházban kapható univerzális „gumis” huzatról van szó. Minden egyes üléshuzat gyári szabásminta alapján, lézeres anyagvágással és, az azt megelőző CAD (computer - aided design), azaz több számítógép, egyidejű működésén alapuló tervezéssel készül.

A rendelés menete

Rendelés esetén, autókozmetika szalonunkban együtt áttekintjük az anyagmintákat. Elképesztő anyag/szín variációkat mutatunk élőben, hogy saját szemeddel lásd, ujjaiddal tapintsd a nálunk megrendelhető anyagféleségek tucatjait.

Előre jelzem, nem könnyű választani, pláne dönteni, de a gyártó által remekül meg szerkesztett online program segítségével kiválasztjuk a neked véglegesen tetsző összeállítást. Erről, azonnal látványtervet mutatunk és finomra hangoljuk elképzeléseidet.

 

Ha bármi kérdés felmerül, akár mobilon, vagy levélben adunk további tájékoztatást. Szeretettel várunk!

^fel