A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Aktualitások: Még nem jött meg a TÉL, de bármikor kopogtathat…Vissza

Előbb vagy utóbb elmúlnak ezek a meglepően enyhe és tavaszt idéző, szép napok és szembe kell néznünk a zordabb időjárással.
Ügyfeleink autói, melyeket az esős, havas időjárás előtt megfelelő fényezés védelemmel, azaz védőréteggel láttunk el (polír, wax, NANO, esetleg KERÁMIA bevonat) könnyen viselik el és károsodás nélkül vészelik át az időjárás viszontagságait.
A védelemmel ellátott fényezés ellenáll a sónak, sárnak és egyéb szennyeződéseknek, azaz megtartják eredeti szép állapotukat.
Ez, persze nem csak esztétikai kérdés, hanem gazdasági is.

Hogy miért?

A válasz egyszerű. Minden autó eladásra kerül egyszer. Nagyon nem mindegy, hogy a karosszéria fényezése az évek során mennyire tartja meg eredeti állapotát.
Egyértelmű, hogy az ápolt és megkímélt fényezésű autót könnyebben és jobb áron tudjuk eladni, mint az azonos évjáratú, de megkopott, lestrapált fényezésűt.
A rendszeres külső ápolás (nem csak mosás!) költsége, bőven megtérül az eladás során.

Fontos szempont az is, hogy a felület védett autót sokkal egyszerűbb tisztán tartani, mert az alaposan megpolírozott felületen nehezebben tapadnak meg a szennyeződések, a fékpor, a bogarak, nem beszélve a madár ürülékről.
Legyünk őszinték, még kellemesebb is egy ilyen autót vezetni.

Még nem késő!

Miben tud az Autó Néro Kozmetika segíteni?

Autójuk külső fényezését jobban óvó tulajdonosok számára ajánljuk autószalonunk fényezést védő és azt ragyogóvá varázsoló polírozási szolgáltatásainkat.
Karban tartó polírozás az egyik, míg a többfázisú korrekciós polírozás a másik lehetőség,

Ezen utóbbira már, akár a NANO, vagy akár a Kerámia bevonat is felvihető. A Kerámia bevonattal kezelt fényezés olyan ellenálló lesz, mintha folyékony üvegbe mártották volna az autót. Ez a csúcs!

Szeretettel várjuk Kozmetikánkban!

^fel