A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Aktualitások: Megjött az Ősz.Vissza

Van jó néhány teendő, amit érdemes elvégeztetni autónkon, még a késő ősz során.

Pillantsunk csak az utas és csomagtérbe. Könnyű észrevenni, hogy a nyári utazások és a hőség maradandó nyomokat hagyott bennük.

Tegyünk az egészségünkért, meg az esztétikai élményért, amit egy tiszta, hibátlan belső tér nyújt és végeztessük el azokat a teendőket, amiket ilyenkor feltétlenül meg kell tenni!

Kezdjük mindjárt, a belső térrel!

Autónk utas és csomagtere, bizony siralmas képet mutat ilyenkor. Autó Kozmetika Szalonunkban több féle belső takarítás, tisztítás között válogathat, igénye szerint.

Széles a választék. A Kis autókozmetika alaptakarítást jelent, a Frissítő kárpittisztítás, vagy az Ülés padlófilc tisztítás már több fázisban tisztítja az utasteret.
A csúcsot a Teljes belső autókozmetika jelenti, mely során megújul az egész utastér, mint ezen a kis 20 éves Citroen Saxon

Ha nem végeztette el nyár elején az ózonos belső tér fertőtlenítést, most megteheti. A klímát ugyan egyre kevésbé használjuk már, de a szellőzőrendszer tele van a nyár során összeszedett porral, szennyeződéssel és persze baktériumokkal és a vele járó kórokozókkal.

Erősen ajánlott tehát autónk utasterének ózonnal történő tisztítása, fertőtlenítése, különösen akkor, ha idősebb utasok, pláne gyerekek utaznak velünk.
Nagy élmény bizony, egy teljesen megtisztított, kifertőtlenített autóban vezetni, kellemetlen, nem kívánatos illatok nélkül.

De, mi legyen autónk külsejével?

Ilyenkor, ősszel elegendő egy alapos, samponos külső mosás és egy egyszerű védő vaxos utókezelés.
Autójuk külső fényezését jobban óvó autótulajdonosok számára azonban már most ajánljuk autószalonunk fényezést védő és azt ragyogóvá varázsoló polírozási szolgáltatásainkat.

Karban tartó polírozás az egyik, míg a Többfázisú korrekciós Prémium polírozás a másik lehetőség,
Prémium anyagokkal és szakértelemmel ezt az eredményt lehet kihozni akár egy 22 éves autó fényezéséből...

Nem véletlen a ragyogó eredmény! Speciális LED lámpával ellenőrizzük az egyes polírozási fázisok utáni minőséget, elsősorban a karcmentességet.
Erre az alapra már a NANO, vagy akár a Kerámia bevonat is felvihető. Így történt ez a Citroen Saxo esetében is.

A Kerámia bevonat elképesztően nagy védelmet biztosít a madár ürülék, a kosz és fékpor és egyéb szennyeződés ellen. Gyerekjáték és nagy poén az autó tisztítása és hosszú ideig megőrzi az eredeti fényezést, amely komoly értéknövelő tényező az autó eladása során.

A kerámiakezelés után, autónk olyan lesz, mintha folyékony üvegbe mártották volna!
Honlapunkon részletes tájékoztatást olvashat a NANO és Kerámia kezelés részleteiről.

^fel