A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Aktualitások: Novemberi ajándékesőVissza

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Meghosszabbítva December 12-ig!

Közel 10.000 Ft értékű ajándékkal és 23% azonnali kedvezménnyel szépülhet meg autója, le ne maradjon!

Szeretné megtapasztalni a különbséget egy makulátlan, szalonállapotú autó és egy „átlagos”, automosó által kívül belül takarított autó között? Higgye el, hatalmas!

Az Autó Néro Kozmetikánál szenvedélyünk az autó, ezért az összes munkánkat a lehető legkörültekintőbben végezzük el. Ügyelünk az olyan apró, ám de jelentős részletekre is, amelyek felett az autókozmetikai cégek többsége elsiklik - ez a titkunk.
Ezt a csodát Ön most 10.000 Ft értékű ajándékkal, valamint azonnali 23% kedvezménnyel élheti ál, ha még novemberben időpontot kér egy 15.000 feletti autókozmetikai szolgáltatásunkra, mutatjuk, hogyan!
Csatlakozzon a ragyogó autók klubjához Ön is – legyen Autó Néro Kozmetika klubtag!
Igényeljen klubkártyát – limitált ideig díjmentesen -, és élvezze 23% kedvezményét akár már másnap! Amennyiben a kártya igénylését követő 14 napban időpontot kér tőlünk, úgy a kártya díjmentes, melyet a helyszínen adunk át Önnek.

Csapjon le Novemberi ajándékcsomagunkra – ingyenes nanotechnológiás szélvédő bevonat és ózonos fűtés/szellőzőrendszer tisztítás – közel 10.000 Ft értékben

Szeretne felkészülten nekivágni a télnek? Egy könnyen tisztítható szélvédő, - amelyen a szennyeződések nem tapadnak meg – valamint egy baktérium és gomba mentes fűtési/szellőzési rendszer a téli autózáshoz nélkülözhetetlen. Amennyiben még novemberben időpontot foglal egy 15.000 Ft feletti autókozmetikai szolgáltatásra, ez a két ajándék INGYENESEN jár Önnek!

Időpontot foglalok, kérem az ajándékot!

Szeretné saját magát és családját biztonságban tudni télen? Ismerje meg az ajándékainkat!

NANO technológiás bevonat az első szélvédőre, hogy még biztonságosabban vezethessen esőben, akár az ablaktörlő használata nélkül is.

Autónk üvegfelületeinek NANO  technológiával való kezelése után szennyeződések eltávolítása lényegesen könnyebbé válik, megelőzve ezzel kilátást befolyásoló viszontagságokat, nem kell többé vesződni a szélvédőre tapadt szennyeződésekkel, azokat az ablaktörlő lapát is könnyedén el fogja távolítani. További kedvező hatás a NANO technológiás kezelés vízlepergető hatása, így nagyobb tempónál szükségtelenné válik az ablaktörlő lapátok használata, a vízcseppek a menetszél hatására "fújódnak szét" autónk szélvédőjén.

Fűtés/szellőzőrendszer és utastér fertőtlenítés, ÓZONNAL, mert kellemes és hasznos dolog, egy teljesen megtisztított, kifertőtlenített, friss utastérben vezetni, kellemetlen szagok, bacilusok és vírusok nélkül!

Autónk szellőző és fűtés rendszere ideális élettér a különböző baktériumok számára. Ezek elszaporodása a kellemetlen szagokon túl veszélyes is az autóban ülőkre, hiszen allergiás reakciókat, légúti panaszokat is eredményezhet. Mivel a szellőző/fűtési rendszer eleve szárítja a levegőt, a nyálkahártya különösen érzékenyen reagál a baktériumok támadására.

Kiemelten fontos a fertőtlenített klíma/fűtési rendszer és utastér, ha gyakran szállítunk kis gyereket, vagy idős embert. Ők ugyanis, még érzékenyebben reagálnak a fertőzésekre.

Ugye milyen jól hangzik? Ne maradjon le róla!

Kattintson ide, és igényeljen klubkártyát, valamint kérjen időpontot még novemberben!

Legnépszerűbb autókozmetikai csomagjaink

Szolgáltatásaink teljes listáját itt találja.

^fel