A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Aktualitások: Szép, kora őszi napokVissza

E szép őszi napokat AKCIÓKKAL (lásd később) tesszük még kellemesebbé.
Ragadja meg az alkalmat, hogy a késő őszbe egészséges, kulturált belsővel és ragyogó külsővel guruljon át autója.
Pillantsunk csak alaposabban az utas és csomagtérbe. Nem nehéz észrevenni, hogy a nyári utazások és a hőség maradandó nyomokat hagyott bennük.
Tegyünk az egészségünkért, meg az esztétikai élményért, amit egy tiszta, hibátlan belső tér nyújt és végeztessük el azokat a teendőket, amiket ilyenkor feltétlenül meg kell tenni!

Kezdjük mindjárt, a belső térrel!

Autónk állapota, bizony siralmas képet mutat ilyenkor. Autó Kozmetika Szalonunkban több féle belső takarítás, tisztítás között válogathat, igénye szerint.

Széles a választék:  A Frissítő kárpittisztítás, már több fázisban tisztítja az utasteret.
A csúcsot a Teljes belső Autókozmetika jelenti, mely során megújul az egész utastér

És, ami nagyon fontos!

Ha nem végeztette el nyár elején a Klíma és utastér fertőtlenítés Ózonnal műveletet, most megteheti. A klímát ugyan egyre kevésbé használjuk már, de a szellőzőrendszer tele van a nyár során összeszedett porral, szennyeződéssel és persze baktériumokkal és a vele járó kórokozókkal.

Erősen ajánlott tehát autónk utasterének ózonnal történő tisztítása, fertőtlenítése, különösen akkor, ha idősebb utasok, netán gyerekek utaznak velünk.
Nagy élmény bizony, egy teljesen megtisztított, kifertőtlenített autóban vezetni, kellemetlen, nem kívánatos illatok nélkül.
Az Ózonos kezelést és első szélvédő NANO-t ingyenesen adjuk! Október 20-ig, minden 15 ezer forintot meghaladó megrendelés esetén.

De, mi legyen autónk külsejével?

Ilyenkor, kora ősszel elegendő egy alapos, samponos külső mosás és egy egyszerű védő vaxos utókezelés.
Autójuk fényezését jobban óvó autótulajdonosok számára azonban már most ajánljuk autószalonunk fényezést védő és azt ragyogóvá varázsoló polírozási szolgáltatásainkat.

Többfázisú korrekciós Prémiumpolírozás

Nem véletlen a ragyogó eredmény! Speciális LED lámpával ellenőrizzük az egyes polírozási fázisok utáni minőséget, elsősorban a karcmentességet.

Erre az alapra, már akár a Kerámia bevonat is felvihető!

A Kerámia bevonat elképesztően nagy védelmet biztosít a madár ürülék, a kosz és fékpor és egyéb szennyeződés ellen. Gyerekjáték és nagy poén az autó tisztítása és hosszú ideig megőrzi az eredeti fényezést, amely komoly értéknövelő tényező az autó későbbi eladása során.

A kerámiakezelés után, autónk olyan lesz, mintha folyékony üvegbe mártották volna!

Honlapunkon részletes tájékoztatást olvashat a Kerámia bevonat részleteiről.

Szép őszi napokat kíván, az Autó Néro Kozmetika csapata

^fel