A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Vissza

INDIVIDUAL AUTO DESIGN márkájú üléshuzatok.

Aktualitásaink között jeleztük már, hogy újabb termék, az ÜLÉSHUZAT került fel szolgáltatásaink listájára. Hogy miért nagy betűkkel írom? Az alábbiakból kiderül.

Sok cég gyárt üléshuzatot szerte a világon, de egyik sem rendelkezik olyan anyag, szín és pontos – minden gyártmányra és típusra passzoló - egyedi gyártási technológiával, mint a

INDIVIDUAL AUTO DESIGN márkájú üléshuzatok.

A gyártás, közel 30 év tapasztalatain és a folyamatos fejlesztési munkán alapul.

Kínálatuk egyedülállóan ötvözi a legkorszerűbb digitalizált technikát és szakértő munkatársai precíz kézimunkáját.

Az 1991 óta piacvezető gyártó megközelítőleg 6.500 szabásmintával rendelkezik.

Nincs olyan autó márka és típus, amihez ne tudnának milliméter pontos üléshuzatot készíteni!

A felhasznált anyagok, szabásminták, hímzések stb. tekintetében a választék olyan óriási, hogy biztosan megtalálod közte a neked tetsző és az autódhoz legjobban illő üléshuzat kombinációt!

Az autóipari textil, a megtévesztésig bőrhatású és a valóban prémium Alcantara anyagok, mind megtalálhatóak a gyártási palettán!

Az árak is tükrözik, hogy ezek az üléshuzatok nem csak anyagukban és kivitelezésükben hordják magukon a prémium kategória jegyeit.

Nem, egy áruházban kapható univerzális „gumis” huzatról van szó. Minden egyes üléshuzat gyári szabásminta alapján, lézeres anyagvágással és, az azt megelőző CAD (computer - aided design), azaz több számítógép, egyidejű működésén alapuló tervezéssel készül.

Kollekciók:

Klasszik: Minden üléshuzat ide tartozik, amelyekben textil a betét és textil a szél.

Leather look: ahol bőr a betét, vagy bőr a szél

Individual: ahol Alcantara a betét és bőr a szegély

Exclusive Leather look:

  • Exclusive átvarrás a betéten, leather look betét és szél

  • Exclusive 2x2 átvarrás a betéten, leather look betét és szél

  • Exclusive 6x6 méhsejt átvarrás a betéten, leather look betét és szél

Exclusive Alcantara: lásd Exclusive Leather Look, csak a betét Alcantara

Kiknek ajánljuk elsősorban?

  • új autót vásárlóknak, akik már az autó típus/felszereltség kiválasztásánál

szándékosan a legegyszerűbb, egyben legolcsóbb kárpitozással rendeli meg az autót, mert tudja, hogy sokkal jobban jár anyagilag, ha pluszban megrendeli az

Individual Autó Design üléshuzat Individual vagy Exclusive Leather Look kollekcióját. És akkor még nem beszéltünk a látvány és minőségi különbségekről.

- eladás előtt álló autókba, mert ezzel a beruházással sok százezer forinttal többért lehet eladni az autót. Hogy miért, egyértelmű!

- Az Individual Autó Design üléshuzat úgy feldobja az utasteret, hogy a vevő nem tud ellenállni a csábításnak és nagyobb eséllyel veszi meg az eladásra kínált autót.

- saját autónkba, ha meguntuk az utastér elhasznált, unalmas kárpitozását és megújult környezetre vágyunk, ami egyben sokkal jobb közérzetet is ad.

A rendelés menete

Rövidesen bemutatjuk Honlapunkon az új üléshuzat konfigurációt, melynek segítségével akár otthonról online is összeállíthatod és kiválaszthatod az éppen neked tetsző üléshuzat kollekciódat.

Addig is, rendelés vagy akár csak érdeklődés esetén is, várunk autókozmetika szalonunkban, ahol együtt áttekintjük az anyagmintákat és lehetőségeket.

Elképesztő anyag/szín variációkat mutatunk élőben, hogy saját szemeddel lásd, ujjaiddal tapintsd a nálunk megrendelhető anyagféleségek tucatjait.

Előre jelzem, nem könnyű választani, pláne dönteni, de a gyártó által remekül meg szerkesztett online program segítségével a helyszínen kiválasztjuk a véglegesen tetsző összeállítást. Erről, azonnal látványtervet mutatunk és finomra hangoljuk elképzeléseidet.

Ha bármi kérdés felmerül, akár mobilon, vagy levélben adunk további tájékoztatást. Szeretettel várunk!

Árak és munkavégzési időtartam

^fel