A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Vissza

Teljes NANO Autókozmetika

Gondolt már arra, hogy az időjárási viszontagságok milyen mértékben károsítják autója karosszériáját, és mennyivel rontják járműve használhatóságát?

A nagy mennyiségű csapadék, sár és egyéb szennyeződések együttes hatásának eredményeként autója jelentősen veszít esztétikai és használati értékéből.

A megoldás:

NANO bevonat az egész karosszériára


A NANO bevonat a hagyományos wax és viasz megoldásoknál lényegesen ellenállóbb, speciális szemcseszerkezetének köszönhetően "beépül" a fényezésbe, így védve meg azt a külső szennyeződésektől, hatása a hagyományos waxoknál akár két - háromszor hosszabb ideig tart(4-6 hónap). A kezelt felületek tisztítása is lényegesen könnyebbé válik (a lenti demonstrációs videón látható), a szennyeződés a kezelt felületen nem tapad meg olyan mértékben, mint a kezeletlenen.
Alapanyagnak természetesen minőségi Nanolex anyagot használunk.

NANO technológiás üvegkezelés


Autónk üvegfelületeinek NANO technológiával való kezelése után szennyeződések eltávolítása lényegesen könnyebbé válik, megelőzve ezzel kilátást befolyásoló viszontagságokat, nem kell többé vesződni a szélvédőre tapadt szennyeződésekkel, azokat az ablaktörlő lapát is könnyedén el fogja távolítani.

További kedvező hatás a NANO technológiás kezelés vízlepergető hatása, így nagyobb tempónál szükségtelenné válik az ablaktörlő lapátok használata, a vízcseppek a menetszél hatására "fújódnak szét" autónk szélvédőjén.

Teljes NANO Autókozmetika, címszavakban

  • Külső mosás
  • Fagyanta, kátrány lerakódások eltávolítása
  • Autókozmetikai agyaggyurmával való tisztítás
  • Korrekciós Prémium Polírozás közbenső fázisa
  • Nano bevonat
  • Mikroszálas törlőkendővel történő áttörlés
  • Külső műanyag elemek kezelése
  • Ablaküvegek foltmentes tisztítása
  • Az első szélvédő NANO bevonattal történő kezelése (Ebben a csomagban AJÁNDÉK!)


Árak és munkavégzési időtartam

Teljes NANO kozmetika (NANO kezelés + NANO üveg Ajándékba) 38 900,- Ft-tól
Autó Néro Klubkártyával 29 900,- Ft-tól
Időtartam: 9 - 11 munkaóra
Az ár nem tartalmazza a Többfázisú Korrekciós Prémium Polírozás közbenső, vagy finom fázisa árát mely a NANO technológia alapját képezi.

nano bevonat, nano üvegkezelés, vízlepergető hatás, nanotechnologia, tiszta kilátás, autópolírozás, autó polírozás, autopolrozas, auto polrozas

^fel