A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Aktualitások: Pillants rá üléshuzat garnitúráinkra, ha még láttál szépet…Vissza

Újabb termék, az ÜLÉSHUZAT került fel szolgáltatásaink listájára. Hogy miért nagy betűkkel írjuk? Kiderül az alábbiakból.

Sok cég gyárt üléshuzatot szerte a világon, de egyik sem rendelkezik olyan anyag, szín és pontos – minden gyártmányra és típusra passzoló - egyedi gyártási technológiával, mint az   INDIVIDUAL AUTO DESIGN  márkájú üléshuzatok, könyöklők, fejtámlák, garnitúrák.

A gyártás, közel 30 év tapasztalatain és a folyamatos fejlesztési munkán alapul.
Kínálatuk egyedülállóan ötvözi a legkorszerűbb digitalizált technikát és szakértő munkatársai precíz kézimunkáját.
Az 1991 óta piacvezető gyártó megközelítőleg 7.500 autómodell szabásmintájával
és közel 1 millió féle anyag/szín összeállítás variánssal rendelkezik.
Kevés olyan autó márka és típus létezik, amelyhez ne tudnának milliméter pontos ÜLÉSHUZATOT készíteni, ha azok nem túl korosak.
A felhasznált anyagok, szabásminták, hímzések stb. tekintetében a választék olyan óriási, hogy biztosan megtalálod közte a neked tetsző és az autódhoz legjobban illő ÜLÉSHUZAT kombinációt!
Az autóipari textil, a megtévesztésig bőrhatású és a valóban prémium Alcantara anyagok, mind megtalálhatóak a gyártási palettán!
Az árak is tükrözik, hogy ezek az ÜLÉSHUZATOK nem csak anyagukban és kivitelezésükben hordják magukon a prémium kategória jegyeit.

Egyszóval, nem, egy áruházban kapható univerzális „gumis” huzatról van szó! Minden egyes üléshuzat gyári szabásminta alapján, lézeres anyagvágással és, az azt megelőző CAD (computer - aided design), azaz több számítógép, egyidejű működésén alapuló tervezéssel készül.

KIKNEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

 • új autót vásárlóknak, akik már az autó típus/felszereltség kiválasztásánál

  szándékosan a legegyszerűbb, egyben legolcsóbb kárpitozással rendeli meg az autót, mert tudja, hogy sokkal jobban jár anyagilag, ha pluszban megrendeli nálunk az Individual vagy Exclusive Leather Look kollekcióját.
  És akkor még nem beszéltünk a látvány és minőségi különbségekről.
   
 • eladás előtt álló autókba, (használt autókereskedők!) mert ezzel a beruházással lényegesen többért lehet eladni az autót., mint amennyibe az üléshuzat kerül.
  Hogy miért, egyértelmű! Az Individual Autó Design üléshuzat úgy feldobja az utasteret, hogy a vevő nem tud ellenállni a csábításnak, nagyobb eséllyel, gyorsabban és jobb áron veszi meg az eladásra kínált autót.
   
 • saját autónkba, ha meguntuk az utastér elhasznált, unalmas kárpitozását és megújult környezetre vágyunk, ami egyben sokkal jobb közérzetet is ad.

Tekintsd meg szolgáltatásunkat

^fel