A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Vissza

Bőrtisztítás és Bőrápolás (világos bőr)

Kellemes és elegáns a bőrkárpit. Ne felejtsük azonban, hogy a bőr, élő anyag emiatt rendszeres tisztítást és ápolást igényel.

Ha nem figyelünk erre – a bőr minőségétől függően – előbb utóbb kopni és száradni kezd. Ennek következménye, hogy megjelennek a kisebb, majd komolyabb repedések, ahonnan már nincs visszaút. A bőr felülete menthetetlenül tönkremegy, ami nem esztétikus látvány.

Hogy mi a megoldás? A bőr kárpit rendszeres karban tartása, ami a tisztításon kívül rendszeres ápolást jelent. Az ápolás lényege, hogy olyan finom balzsamozó anyaggal kezeljük a bőr felületeket, amely – speciális összetevőinek köszönhetően - pótolni képes a bőr életben tartásához szükséges anyagokat. Ezek felpuhítják a bőrt, meggátolják a kopások, de főként a repedések kialakulását.

Tapasztalatunk alapján, évente érdemes ezt a kezelést elvégeztetni.
Az Autó Néro Kozmetika szalon a legkiválóbb, prémium kategóriába tartozó, Meguiar’s bőrápoló anyagait használja.
A céget 1901-ben alapították az USA-ban. Köztudott, hogy az Államokban komoly múltja és hagyománya van a bőrkárpitnak. Népszerűsége automatikusan kialakította azt az autókozmetikai bőrápolási anyagokat gyártó piacot, mely kiváló, prémium  minőséget állít elő.  

Hogy csináljuk?
A bőrfelületek száraz porszívózása után sűrített levegővel kifújjuk a réseket, hajlatokat, majd újabb száraz porszívózás után speciális autókozmetikai bőrtisztítóval megtisztítjuk a felületeket és folyamatosan sűrített levegővel szárítjuk. Ezután bőrápolóval kezeljük a megtisztított felületeket, majd száradás után egy mikro szálas kendővel felültöröljük.

"Bőrtisztás, bőrápolás" címszavakban

  • Ülések kiporszívózása
  • Rések, sínek sűrített levegővel való kifújása
  • Bőrtisztítás speciális autókozmetikai bőrtisztítóval
  • Áttörlés mikró szálas törlőkendővel
  • Folyamatos szárítás sűrített levegővel
  • Autókozmetikai bőrápolóval történő ápolás

Árak és munkavégzési időtartam

Bőrtisztítás és Bőrápolás (világos bőr) 31 600,- Ft-tól
Autó Néro Klubkártyával 25 300,- Ft-tól
A munkavégzés időtartama: 4-5 munkaóra

bőrtisztítás, bőrápolás, bőr autóülés tisztítás, autó bőrtisztítás, auto bortisztitas, autó bőrápolás, bőrülés tisztítás, bőrülés ápolás, száraz autóbőr, repedezett autó bőrülés, világos autó bőrülés

^fel