A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Vissza

INDIVIDUAL AUTO DESIGN márkájú üléshuzatok.

KOLLEKCIÓK

MAD Classic:

 • Idetartozik minden üléshuzat, amelyekben textil a betét és textil a szegély

MAD Leather look:

 • Ahol bőr a betét, vagy bőr a szegély

Individual:

 •  Ahol Alcantara a betét és bőr a szegély

Exclusive Leather look:

 • Exclusive átvarrás a betéten, leather look betét és szél
 • Exclusive 2x2 átvarrás a betéten, leather look betét és szél
 • Exclusive 6x6 méhsejt átvarrás a betéten, leather look betét és szél

Exclusive Alcantara: lásd Exclusive Leather Look, csak a betét Alcantara

KIVÁLASZTÁS

Itt, az üléshuzat konfiguráció linkje, melyre rákattintva akár otthonról, online is összeállíthatod és kiválaszthatod az éppen neked tetsző üléshuzat kollekciódat, fejtámlákkal. könyöklőkkel, ahogy gyárilag is van az autódban

Konfigurator

A megjelenő oldalon rá kattintasz az ülések számára, majd a kívánt kollekcióra (MAD CLSSIC, MAD LEATHER LOOK, INDIVIDUAL stb.) Utána, az ANYAG 1 mutatja a betét anyagválasztékát és az ANYAG 3 pedig a szél anyagválasztékát. Utolsó lépés a varrás színének kiválasztása.

Legalul meglátod, hogy mennyibe kerül a kiválasztott üléshuzat garnitúra, fejtámlákkal. könyöklőkkel, ahogy az gyárilag is van az autódban.

 • Az árak mindenkor függetlenek az ülések méretétől és az autó típusától.
 • Az árakat kizárólag az ülések száma illetve a kiválasztott anyagok (autótextil, bőrhatású, vagy Alcantara) és a varrások típusa, valamint az esetleges hímzések extra rendelése határozza meg a fent taglalt KOLLEKCIÓK szerint.

RENDELÉS MENETE

A konkrét megrendelés személyesen történik, mert a gyártó cég számára több pozícióból történő fotókat kell készítenünk autód üléseiről. Erre, a hibamentes, precíz gyártás és a reklamációk elkerülése miatt van szükségünk.

Ha az üléshuzat konfigurátorral ki is választottad már előre a neked tetsző kollekciót, hidd el hasznos, hogy személyesen is bejössz szalonunkba, ahol együtt áttekintjük az anyagmintákat és lehetőségeket.
Elképesztő anyag/szín variációkat mutatunk élőben is, hogy saját szemeddel lásd, ujjaiddal tapintsd a nálunk megrendelhető anyagféleségek tucatjait.

Előre jelzem, nem könnyű választani, pláne dönteni, de a gyártó által remekül meg szerkesztett online program segítségével a helyszínen kiválasztjuk a neked véglegesen tetsző összeállítást. Erről, azonnal látványtervet mutatunk és finomra hangoljuk elképzeléseidet.

Várható gyártási idő 3 - 5 hét,

5 napos extra gyors rendelés plusz díja, 25 ezer Ft.+ ÁFA

Megrendeléskor az ülés garnitúra árának 50% - át kérjük a helyszínen fizetni, vagy utalni

 • Az árak függetlenek az ülések méretétől, az autó típusától.
 • Az árakat kizárólag az ülések száma illetve a kiválasztott anyagok (autótextil, bőrhatású, vagy Alcantara) és a varrások típusa, valamint az esetleges hímzések extra rendelése határozza meg a fentiekben részletezett KOLLEKCIÓK szerint.
 • Autódba nem kötelező a garnitúra beszerelése, de ajánlott, mert speciális szerszámok és megfelelő szakértelem szükséges hozzá.
 • Beszerelés költsége, Bruttó 30.000 - 45.000,- Ft. (A pontos árat a megrendelt kollekció kiválasztásakor előre jelezzük)

 

Akár csak érdeklődés esetén is, várunk autókozmetika szalonunkban, ahol együtt áttekintjük az anyagmintákat, az árakat és lehetőségeket.

Ha bármi kérdés felmerül, akár mobilon, vagy levélben adunk további tájékoztatást és, várunk Szeretettel!

 

^fel