A tündöklő csillogás káprázata

Budapest XI. ker. Hamzsabégi út 58. (az IMO mosonál) +36 (20) 932-0334 , +36 (70) 351-9202

Vissza

Kárpitimpregnálás

Hát… ez kiömlött, oda a kárpit!
Hány kisgyerekes család (baby on board!) sóhajt fel így, amikor a kóla, a tej, vagy netán a kakaós üveg tartalma az autó kárpitjára ömlik. Bizony, ez komoly gond, mert ezek nem csak foltot hagynak, hanem bele is folynak az üléshuzat alatti szivacs rétegbe.
Ha tejről vagy kakaóról van szó, akkor még rosszabb a helyzet, mert ezek bele is büdösödnek az ülésbe.
Ezt a problémát, csak igen alapos és költséges kárpittisztítással lehet orvosolni, mely egy teljes napot is igénybe vehet.
A másik gyakori problémával az az autótulajdonos szembesül, akiknek autója világosszürke, vagy – ami még kényesebb – bézs színű kárpittal rendelkezik.
Ezek a világos színű kárpitok annyira érzékenyek a nedvességre, hogy még a vizes kabát is foltot hagy rajtuk.

Meg kéne előzni a bajt, de hogyan?

A megoldás? Kárpitimpregnálás!

Már most megjegyezzük, hogy a kárpitimpregnálás csak tiszta kárpiton végezhető el.
Hogy miért, egyszerű a válasz. Az egyébként piszkos kárpitra juttatott impregnáló szer „konzerválja” a koszt, emiatt később nehezebben lehet tisztítani a kárpit felületét.

Az impregnálandó, tiszta kárpit anyagra egyenletesen felpermetezzük a színtelen, szagtalan impregnáló szert, mikro szálas kendővel eloszlatjuk, majd száradni hagyjuk. Ezt követően az ülés - vagy az autó bármely más szövet felülete - ellenáll a ráspriccelő folyadékok, kiömlő üdítők, nedves kabátok által okozott foltoknak. Az eljárást, a legjobb hatás megőrzése érdekében célszerű 4 - 5 havonta megismételni.

Árak és munkavégzési időtartam

Kárpitimpregnálás 1 ülés (ülőlap és a hozzátartozó háttámla) 2 880,- Ft-tól
A munkavégzés időtartama: 1 munkaóra (ülésenként)

autó kárpit tisztítás, autó kárpittisztítás, autókárpit tisztítás, autóülés tisztítás, autóülés mosás, frissítő kárpittisztítás, autókárpit impregnálás, autópadló tisztítás, padlófilc tisztítás

^fel